INFO SEMINARIE TE WESTERLO op 23.05.2023 : LOON- EN ARBEIDSVOORWAARDEN & DIGITALISERING PAYROLL

De reglementering in de transport- en logistieke sector op vlak van loon- en arbeidsvoorwaarden staat niet stil. Een aantal recente cao’s rond deconnectie, opleiding, weekendploegen, ….. verdienen zeker éénieders aandacht. Heel wat werkgevers stellen ons dan ook de vraag om eens een globaal overzicht en inzicht te krijgen in de loon- en arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn in de sector.

Ook onze software ontwikkelingen hebben niet stilgestaan, maar vooral ook de sector zelf heeft niet stilgestaan. Wij krijgen dan ook steeds meer vragen om ‘op maat’ een aantal rapportages mogelijk te maken, kostprijsberekeningen te ontvangen, Bradford factors te publiceren, budgetten te berekenen, absenteïsme kosten te berekenen, specifieke clausules te verankeren in bijlagen aan de arbeidsovereenkomst en voorgedrukt te vermelden op het dagelijks prestatieblad of de loonbrief...

Daarnaast wensen steeds meer werkgevers onze software oplossing te koppelen aan ‘black-box’ of tijdsregistratie systemen inzake input, een boekhoudpakket, een Isabelinstallatie … inzake output, maar wenst men de loonbrieven ook elektronisch te versturen, verlofaanvragen elektronisch te laten verlopen ... Voor dit alles (en nog veel meer) hebben wij ondertussen werkbare oplossingen bij verschillende van onze klanten, ook voor de aflevering van het digitaal dagelijks prestatieblad hebben wij als eerste erkend sociaal secretariaat reeds geruime tijd een erkenning op zak om dit voor u te organiseren.

Op onderstaande datum zullen wij dan ook een opleiding inrichten voor de werkgevers aangesloten bij Paycover vzw. Deze opleiding zal een volledige dag in beslag zal nemen, waarbij een halve dag zal besteed worden aan het toelichten van de specifieke loon- en arbeidsvoorwaarden in de transport en logistieke sector (140.03 /226) en de andere halve dag aan de werking en mogelijkheden van onze software toepassingen.

Teneinde zo veel (en zo kwalitatief) mogelijke voorbeelden te kunnen geven, maar ook vragen te kunnen beantwoorden en in te spelen op de concrete verwachtingen en actualiteit, voorzien wij slechts een zeer beperkt aantal personen per ‘sessie’, met andere woorden het aantal inschrijvingen is beperkt. Over de middag voorzien wij tevens een korte lunch. Wij verzoeken u in alle geval om uw portable (voorzien van een wifi aansluitmogelijkheid) mee te brengen.

Programma DI 23.05.2023 :

o 9u00 verwelkoming

o 9u10 het gebruik van de software toepassing (instellen van de tegels, favorieten, werkgever-, werknemer- en prestatiegegevens, afdrukken en consulteren loonverwerkingen, loonstaten, loonbrieven ...)

o 10u30 koffiepauze

o 10u45 exploitatiemogelijkheden, rapportage en automatisatie mogelijkheden

o 12u lunch

o 13u15 overzicht van de loon- en arbeidsvoorwaarden voor de arbeiders en de bedienden in pc 140.03/226

o 14u30 koffiepauze

o 14u45 overzicht van de loon- en arbeidsvoorwaarden voor de arbeiders en bedienden in pc 140.03/226

o 16u00 einde

Deelnameprijs € 150 per persoon incl. lunch en syllabus

bruno velghe