Info seminarie TRANSPORT Sint Niklaas op 26 januari 2022

Vanaf 2 februari 2022 vervalt de verplichting om nationale meldingen inzake detachering van chauffeurs uit te voeren in de EU, waardoor u bvb ook geen vaste vertegenwoordiger meer zult moeten hebben in  Frankrijk,….. 

Evenwel treedt vanaf die datum een volledig nieuw systeem in voege waarbij – behoudens enkele uitzonderingen – alle chauffeurs die internationale transportopdrachten en/of cabotage opdrachten in het buitenland uitvoeren, elektronisch via een nieuw EU platform moeten aangemeld worden. Momenteel is men de laatste aanpassingen aan het uitvoeren aan dit platform zodat alles tijdig klaar is. Wij vernemen dat ook de inspectiediensten zich klaar maken om daarop controles uit te voeren.

Teneinde alle transportondernemingen tijdig klaar te stomen om deze bijzonder belangrijke verplichte aanmelding te kunnen uitvoeren, organiseren wij op 5 locaties daartoe een zeer praktische opleiding dewelke ongeveer 1,5u zal duren. Volgende onderwerpen zullen o.a. behandeld worden : In welke gevallen dient een detachering te gebeuren, voor welke periode, kan ik werknemers uploaden in de toepassing, …..

Inschrijvingen:  Inschrijven uiterlijk op maandag 24.01.2022 is Gratis, maar wel verplicht gezien het beperkt aantal beschikbare plaatsen.  Bij verhindering na inschrijving gelieve ons telefonisch te verwittigen op volgend nummer 056/60.17.38. Bij annulering zonder verwittiging zien wij ons verplicht een administratieve kost van 50 euro aan te rekenen. Voor deelname aan de info seminaries moet u zich aanmelden met mondmasker, een Covid Safe Ticket en uw identiteitsbewijs. Indien er bijkomende maatregelen worden opgelegd door de overheid zullen wij dit communiceren. Wij danken u voor uw begrip.

Woensdag 26.01.2022 om 19u te Sint Niklaas (Hotel Serwir –Koningin Astridlaan 57)

Inschrijven uitsluitend via de website :

www.paycover.be (seminaries)

OPGEPAST BEPERKT AANTAL DEELNEMERS !

An Wuytack